MULTIFUNC- TIONELE HANDSCHOEN Als marktleider voor handbescherming voor algemene werkzaamheden biedt SHOWA met de 4552 van een superieure bescherming tegen olie, vuil en roet, vet en schuren, met optimale, langdurige grip. Deze handschoen is ontworpen met Eco Best Technology® en daardoor een milieu- vriendelijke mijlpaal in de handschoenenindustrie, die uitermate geschikt is voor multifunctionele toepassingen in tal van industrieën.

4552 731 6110 CHEMISCHBES- TENDIGE HANDSCHOEN De zeer sterke premium kwaliteit Nitril is een gevoerde 0.38mm dikke handschoen die veel vingergevoeligheid biedt en een hoge bescherming biedt tegen oplosmiddelen en zuren. Met behulp van de revolutionaire Eco Best Technology® is deze lange handschoen ontworpen voor meerdere doeleinden en kan deze worden ingezet bij diverse toepassingen: van de voedingsmiddelen- industrie tot productie, van schoonmaakwerkzaam- heden tot raffinaderijen.

SINGLE-USE HANDSCHOEN De uitvinders van s werelds eerste nitril single-use handschoen, bieden u nu s werelds eerste biologisch afbreek- bare nitril disposable handschoen. De gewone nitril handschoenen kunnen niet genoeg microbiële activiteit aantrekken (indien aanwezig) om de moleculaire structuur van het polymeer af te breken. Dit in tegenstelling tot de nieuwe SHOWA 6110 biologisch afbreekbare handschoen.

SHOWA SHOWA SHOWA

We hechten bijzonder veel waarde aan de gezondheid van de gebruikers en de bescherming van het milieu. Daarom wijden wij een groot deel van ons onderzoek aan biologisch afbreekbare kunststoffen en de ontwikkeling van vezels en materialen die niet belastend zijn voor het milieu. Onze inzet voor dit initiatief dateert niet van gisteren. Het is één van de essentiële pijlers van ons bedrijf waardoor we in Japan de ISO 1001- certificering hebben behaald, een wereldwijde standaard op het gebied van milieubeheer. Hierdoor worden we gemotiveerd om onze activiteiten continu te verbeteren.

SHOWA R&D heeft een grote doorbraak bereikt met ECO BEST TECHNOLOGY® (EBT). EBT versnelt de biologische afbraak van nitril. Dit is bevestigd en goedgekeurd door onafhankelijk gecertificeerde laboratoria die gebruik maken van internationaal erkende testmethodes. EBT is samengesteld uit organische materialen die ontworpen zijn om 6110 aantrekkelijker te maken voor microbiële activiteiten. Deze micro-organismen zullen bij de consumptie van het EBT-materiaal enzymen afscheiden die het nitril de-polymeriseren. Het enige dat overblijft zijn biogassen en inerte humus.