Onze Eco Best Technology® (EBT) is een baanbrekende innovatie technologie

die tot de eerste volledig bioafbreekbare nitrilhandschoen ter wereld heeft

geleid. EBT bestaat uit organische materialen die de biologische afbraak

van nitril in biologisch actieve stortplaatsen versnellen. Dit draagt bij aan

de bewaring van onze planeet zonder aan prestaties in te boeten.

100+ 1-5ASTMD5526AS T M ASTM

D55110

Eco Best Technology® Bescherming en behoud in ÉÉN

Beschermen wat belangrijk is komt bij ons op de eerste plaats. Met EBT bieden we niet alleen optimale handbescherming, maar ook een manier om onze planeet voor de komende generaties te beschermen.

Wanneer de EBT-materialen op stortplaatsen terechtkomen, worden ze door micro-organismen verteerd, omgezet en afgebroken in drie natuurlijke verbindingen: organische aarde, methaangas en koolzuurgas. Hierdoor ontstaat meststof, waarbij geen afval achterblijft.

MILIEU-IMPACTBIOAFBREEKBAAR JAAR JAAR

EBT materialen

Het wegdoen van handschoenen

Stortplaats

Ontbinding door micro-organismen

NATUURLIJKE MESTSTOFFEN

Voor EBT zijn biologisch actieve stortplaatsen nodig om biologisch te worden afgebroken. Dit betekent dat handschoenen met EBT zelfs geen begin kunnen maken met de biologische afbraak voordat ze worden weggegooid. Deze eigenschappen zijn door onafhankelijke, gecertificeerde laboratoria gevalideerd aan de hand van testmethoden van ASTM International (ASTM D5511).

Denk eens aan het aantal wegwerphandschoenen dat elke dag in ziekenhuizen, kantoren, scholen, magazijnen, laboratoria en zelfs bij u thuis wordt gebruikt. Dit zijn astronomische aantallen. Met EBT helpen we de planeet te beschermen door het proces van biologische afbraak van elke handschoen met wel 100 jaar te versnellen*. En elke handschoen maakt een verschil.

*afhankelijk van klimaat en locatie van de stortplaats

PR OC

ES VAN

BIOLOGISCHE A FB

R A

A K

SH O

W A

IN D

U S

T R

IË LE

S E

R IE

13